Våra tjänster

 

 • Utvändig tvätt
  tvättar utsidan på din bil, spolar hjulhus och fälgar med proffsprodukter, massor av vatten och flinka händer.
 • Invändig rengöring
  Instrumentpanel, ventilationsgaller, rutor, dörrsidor, mattor och andra skrymslen och vrår tvättas igenom och dammsugs för att lukta fräscht efteråt
 • Motortvätt
  En ren motor och ett blänkande motorrum är inte bara en fröjd att titta på, håller du rent och fint här slipper du tekniska problem i framtiden och smutsiga händer när du exempelvis skall fylla på spolarvätska.
 • Kemtvätt av textil/Skinn
  En ordentlig rengöring och fläckborttagning på klädsel, golv, säten, dörrsidor och textildetaljer i bilens inredning.
 • Polering och vaxning
  tar bort oxid och djuprengör repor i lacken samt vaxar hela bilen efteråt. Blanka bilar är roligare att titta på och åka i. Och är lättare att hålla rena.
 • Turtle Gloss Protection
  Vår finaste lackskyddsbehandling med ett års garanti kräver noggrant arbete i flera steg. Turtle Gloss Protection ger lacken en blank, hård yta som skyddar, gör det lättare att hålla rent samt höjer bilens andrahandsvärde. Turtle Gloss protection utförs endast av Turtle wax professional partner.
 • Glasförsegling
  Unikt skydd för bilens rutor. Effekt: Minskad reflex vi mörkerkörning, lätt att hålla rena från insekter och smuts, bättre sikt. Läggs på vindrutan sidorutorna fram.
 • Luktsanering
  Med hjälp av specialutrustning tar vi bort oönskade dofter av exempelvis rök, djur och kemikalier.
 • Däckskifte och förvaring
  När du förvarar dina däck hos oss får du en rad smarta tjänster på köpet. Du får alltid nytvättade hjul monterade på din bil. Vi kontrollerar även att däcken har tillräckligt mönsterdjup och att de är fria från torrsprickor.
 • Solfilm
  Solfilm skyddar mot värme, skadlig UV-strålning och insyn. Vår specialutbildade personal hjälper dig att tona rutor med marknadens bästa solfilm.Vi har solfilm i flera olika toningar. Vi lämnar upp till 5 års garanti.
 • Strålkastare renovering
  Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrannt rengör plasten, polerar bort repor och beläggningar och sedan förseglar ytan. Skyddet som läggs på är baserat på nanoteknik och skyddar gamla så väl som nya strålkastare under lång tid.

På detta sätt förbättras ljusstyrkan och trafiksäkerheten ökas. Vi har renoverat flertalet strålkastare som varit underkända på bilprovningen.

-Du behöver inte lägga ut tusentalskronor på nya strålkastare låt oss ta hand om det!

TURTLE GLOSS PROTECTION.

Vårt lackskydd ger en hård yta som gör att väder, vind och smuts inte kommer i direkt kontakt med lacken på din bil. En investering som gör att bilen blir blank, vacker, lätt att underhålla och behåller sitt värde längre. Behandlingen som tar två dagar utförs av våra specialutbildade professionella bilvårdare.

Västerås Rekondcenter
info@vasterasrekond.se